Begeleiding China

Duyfjes Trading biedt u Nederlandse ondersteuning in China

China handel is een breed begrip en valt uiteen in verschillende facetten. Toch is één ding altijd nodig: expertise. U krijgt te maken met verschillen in taal, cultuur en opvattingen. Wij helpen u graag met import begeleiding China. 

Wilt u zaken doen in China dan is het van belang dat u zich goed verdiept in de Chinese cultuur. Wil men succesvol zijn in China, dan moet men rekening houden met belangrijke verschillen tussen Westers en Oosters zakendoen. Dit voorkomt pijnlijke misstanden en gênante situaties. U wilt immers een zakelijke deal sluiten. Elke mogelijke negatieve bijklank dient dan vermeden te worden, zeker bij Chinezen. U dient bijvoorbeeld rekening te houden met:

- Persoonlijke omgangsvormen en gebruiken;
– Hiërarchische verhoudingen;
– Het geven van cadeaus;
– Netwerk-, relaties en ‘guanxi’;
– Status- en gezichtsverlies.

Belangrijke factoren voor produceren China

Wanneer u goederen wilt laten produceren in China, dient u dat bij een betrouwbare fabrikant te laten doen. U dient namelijk rekening houden met een groot aantal belangrijke factoren, zoals:

– Het beoordelen van de kwaliteit en betrouwbaarheid van de fabrikanten;
– Communicatie met de fabrikanten;
Kwaliteitsmanagement van de te produceren goederen;
– Verkrijgen van de juiste certificeren op uw goederen;
– Het bewaken van de productieschema’s en levertijden;
– De logistiek.

Maar hoe komt u aan de kennis die ervoor nodig is om dat te kunnen beoordelen? En hoe weet u zeker dat de kwaliteit altijd op hetzelfde niveau blijft? Wanneer de eerste levering goed is gegaan is dat nog geen garantie voor de volgende. Duyfjes Trading verzorgt graag voor u de kwaliteitscontroles in China en zoekt voor u de juiste fabrikant. Dat bespaart u een hoop tijd en geld en zo komt u toe aan uw eigen werk. Handel in China is veel meer dan enkel een bestelling plaatsen. Het is een intensief proces waarbij veel communicatie met de leverancier nodig is.

Heeft u al productie in China of bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Dan komt u er al snel achter dat u zult moeten investeren in contacten en relaties in deze ‘fabriek van de wereld’. Wanneer u een aantal mogelijke leveranciers op het oog heeft wordt het zaak om de selectie te verkleinen en een keuze te maken. Maar hoe doet u dat? Hoe weet u waar u allemaal op moet letten bij het maken van de juiste keuze voor een leverancier? Er is veel meer van belang dan enkel een goede prijs. Goedkoop kan vaak duurkoop betekenen indien er zonder de juiste ervaring gehandeld wordt. Op afstand de communicatie onderhouden met uw leverancier gaat vaak moeizaam en geeft kans op verkeerde interpretatie van hetgeen dat u wilt overbrengen op uw leverancier.

Gecontroleerd en efficiënt inkopen kunt u samen met ons doen. Wij staan elke dag voor u klaar en wij hebben jaren ervaring met productie in China. Wij bieden diensten zoals sourcing en kwaliteitscontroles aan om het gehele traject voor u uit handen te kunnen nemen. Tevens, kunnen we u ondersteunen waar u dat nodig acht en de begeleidingafstemmen op uw wensen. Al met al kunt u hiermee aanzienlijk veel tijd en geld besparen. Immers, tenzij u een handelsmissie onderneemt naar China, heeft u geen reiskosten naar- en binnen China. Wij kunnen effectief te werk gaan in China en besparen u alle ‘beginnersfouten’ en ‘leergeld’.

China expert door jarenlange aanwezigheid en zakendoen in China

Wanneer u zich door een China expert zoals Duyfjes Trading laat begeleiden in China, weet u zeker dat u zo efficiënt mogelijk te werk gaat en geen geld verspilt door bij de verkeerde partij te gaan inkopen. Wij kunnen u ondersteunen vanaf het begin van uw project, zelfs als u nog in de ontwerpfase zit van uw nieuwe product, tot aan de verzending aan toe met het daarbij komende papierwerk. Het kan zijn dat u alles door ons wilt laten doen of slechts een gedeelte, bij ons krijgt u ondersteuning op maat.

Door onze jarenlange aanwezigheid in China en te werken met ervaren collega’s kunnen wij een volledig dienstenpakket aanbieden om u compleet te begeleiden bij uw productie in China. Wij hebben ervaring met vele verschillende producten en de kans is groot dat we al leveranciers kennen voor uw project.

Meer weten?

Wist u dat wij ook gespecialiseerd zijn in Product Development in China? Hierbij kunt u denken aan Concept Development, Product Design, 3D Engineering, Prototyping & Rendering en Tooling Development. Naast deze nieuwe diensten bieden wij ook nog altijd Sourcing, Handelsmissies en Kwaliteitscontroles aan in China. Wilt u meer informatie over deze diensten of heeft u specifieke wensen, neem dan gerust contact met ons op.

© 2015 Duyfjes Trading BV
Kom ook in contact via