Wanneer u een product in China wilt inkopen zijn er verschillende manieren om aan een leverancier te komen. Uiteraard kunt u deze zoeken op de grote tradefairs die meerdere malen per jaar in China worden gehouden, of via de bekende B2B websites. Echter, hoe weet u zeker dat de leverancier kan waarmaken wat hij belooft? Hoe weet u zeker dat hij uw specificaties begrijpt? Hoe weet u zeker dat de leverancier betrouwbaar is?

Geen zoekwerk of problemen rondom communicatie & onderhandelingen.

Duyfjes Trading heeft een groot netwerk in China. Hierdoor kunnen wij tijdens het sourcen altijd een geschikte leverancier voor u vinden. In het begin raadplegen we altijd eerst ons bestaande netwerk van leveranciers die door een onafhankelijke partij reeds zijn ge-audit en hun betrouwbaarheid bij andere partijen hebben bewezen. Mocht de geschikte leverancier hier toch niet tussen zitten, dan gaan wij uiteraard op zoek naar een net zo betrouwbare leverancier.

Inkopen in China, doet u al jaren?

Wij bieden u de mogelijkheid om, waar u ook wilt, ondersteuning op maat te bieden. Dit kan betekenen dat wij het gehele proces uit handen nemen maar ook dat wij op maat vraagstukken voor u oppakken. Het kan zijn dat u als ondernemer of inkoper namelijk al jaren zelfstandig succesvol inkopen in China doet maar dat er zich nu bijvoorbeeld een situatie voordoet waarbij een leverancier niets meer van zich laat horen en uw volgende reis pas over 3 maanden in gepland staat terwijl uw order eigenlijk al over 2 weken moet gaan varen. Dit is een lastige situatie. Het liefst reist u zelf naar de leverancier af om hier poolshoogte te nemen en de oorzaak van de problemen weg te nemen, maar het komt op dat moment simpelweg niet uit.

Vanuit ons kantoor in Shanghai kunnen wij al onderzoek uitvoeren waarmee we 9 van de 10 problemen al weten op te lossen, en de communicatie tussen u en de leverancier weer gaande krijgen. Dankzij onze ervaring weten we welke vragen we moeten stellen, en via welke wegen dit het beste gaat. In het slechtste geval blijkt een bezoek toch noodzakelijk waarbij de oorzaak blootgelegd zal worden en wij mogelijke oplossingen aandragen zodat u weer verder kunt.

Meer informatie over inkopen in China?

Wilt u meer weten over Duyfjes Trading als verlengstuk van uw bedrijf om uw inkopen in China te ondersteunen of over onze andere diensten zoals kwaliteitscontroles, sourcing of handelsmissies? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons natuurlijk ook bereiken via Skype.