Een pre-production inspectie is onderdeel van de kwaliteitscontrole. Dit is de vroegst mogelijke kwaliteitscontrole in het productieproces. Voorafgaand aan het starten van de massaproductie word er gecontroleerd of uw fabrikant daadwerkelijk alle specificaties heeft begrepen, alle materialen van de juiste kwaliteit zijn en of de hoeveelheid materialen toereikend zijn.

Door op locatie uitgebreid de samples te evalueren en daarover direct te sparren met de fabrikant zijn wij in staat om u een helder toekomstperspectief te bieden. Hiermee kunt u dus voorkomen dat uw productie onverhoopt van start gaat terwijl er nog fouten in het proces bevinden.

De toegevoegde waarde van kwaliteitscontrole China, pre-production inspectie

Doordat er voorafgaand aan de massaproductie inzicht verkregen wordt in de eerst mogelijke fouten in de productie kunnen deze worden voorkomen. Hierdoor heeft u meer grip op de kwaliteit van uw productie en tevens voorkomt u dat uw productieschema wordt vertraagd door een later herstel van eventuele defecte producten. Vaak ontstaan er misverstanden over de gewenste specificaties tussen een klant en leverancier door de vaak lange communicatie die voorafging aan de productie. Het is belangrijk om van te voren zeker te weten dat alles in orde is en beide partijen elkaar hebben begrepen.

Meer informatie over inkopen in China?

Wilt u meer weten over Duyfjes Trading als verlengstuk van uw bedrijf om uw inkopen in China te ondersteunen of over onze andere diensten zoals begeleiding, sourcing of handelsmissies? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons natuurlijk ook bereiken via Skype.