Kwaliteitscontroles China

Produceer met zekerheid. Krijg inzicht in de stand van zaken, productie processen en fabriek door kwaliteitscontrole.

Wanneer u goederen laat produceren in China, is het belangrijk dat u goed de vinger aan de pols weet te houden. U bent er immers niet bij om te zien wat er uit de fabriek komt en wat er daadwerkelijk verscheept gaat worden. Om te voorkomen dat u in Nederland tegen teleurstellingen aanloopt (en hogere kosten), voert Duyfjes Trading graag voor u de kwaliteitscontroles ter plaatse uit.

Naast de controle op de kwaliteit verkrijgt u meer inzicht of uw afgesproken levertijden gehaald zullen worden en onder welke omstandigheden er geproduceerd wordt. Duyfjes Trading biedt u de mogelijkheid om op verschillende belangrijke momenten gedurende het productieproces een kwaliteitscontrole te laten uitvoeren bij uw fabrikant in China, namelijk tijdens:

Naast de bovenstaande omschreven controles kunnen wij op ieder desgewenst moment dat u voelt dat er een bezoek nodig is bij leverancier om welke reden dan ook (u krijgt geen gehoor aan de telefoon of geen reacties meer op uw e-mails) een controle voor u uitvoeren.

Lees ook het artikel van Duyfjes Trading ‘MKB-tips voor handelen met Chinezen’ dat gepubliceerd werd op Businesscompleet.nl voor meer inzicht in waarom kwaliteitscontrole in China zo belangrijk is.

Meer weten?

Wist u dat wij ook gespecialiseerd zijn in Product Development in China? Hierbij kunt u denken aan Concept Development, Product Design, 3D Engineering, Prototyping & Rendering en Tooling Development. Naast deze diensten bieden wij ook Sourcing, Handelsmissies en Begeleiding aan in China. Wilt u meer informatie over deze diensten of heeft u specifieke wensen, neem dan gerust contact met ons op.

© 2015 Duyfjes Trading BV
Kom ook in contact via