Over Ons

Een Nederlands bedrijf in Shanghai

CHINA EXPERT DUYFJES TRADING BEGELEIDT U BIJ HET INKOPEN IN CHINA

Duyfjes Trading is een Nederlands bedrijf, gevestigd in Shanghai, China. Duyfjes Trading is ontstaan vanuit de vraag naar Europese ogen en oren op locatie te hebben bij de Chinese producent. Een handelspartner die in het land van productie aanwezig is en die door ervaring, expertise en flexibiliteit kan zorgen voor een succesvol eindresultaat.

Veel bedrijven die vandaag de dag produceren in China worden hard geconfronteerd met de dilemma’s van communicatie, cultuurverschillen, constant veranderende compliance eisen en een te hoog percentage aan producten dat niet voldoet aan de gestelde eisen. Het overbrengen van het Westerse kwaliteitsbesef op de Chinese fabrikant vereist ondernemerschap op basis van aanwezigheid, voortdurende controles en het continu aangaan van intensieve dialogen.

Onze diensten

Wij bieden hoogwaardige dienstverlening op het gebied van begeleiding, sourcing, kwaliteitscontroles, fabrieks audits, handelsmissies en product development in China. Met een diepgaande kennis van de handel en het zaken doen in China ondersteunen we onze klanten zodat zij toekomen aan hun eigen core-business.

China expert door jarenlange aanwezigheid en zaken doen in China

Doordat Duyfjes Trading kantoor houdt in Shanghai kennen wij de Chinese gebruiken en hebben wij een groot Chinees netwerk waar we op kunnen vertrouwen. Wij hebben een sterk team dat zich elke dag inzet om al uw projecten zo goed mogelijk te begeleiden en uw producten met het gewenste kwaliteitsniveau op tijd te kunnen verschepen. Zo bent u er zeker van dat uw zaken op de juiste manier behartigd worden en zo een grotere kans van slagen hebben.

Wij hebben ervaring met vele verschillende producten en de kans is groot dat we al leveranciers kennen voor uw project. Wij ondersteunen niet alleen grotere bedrijven maar ook bedrijven uit het midden- en kleinbedrijf.

Reinier Duyfjes

Bio

Reinier Duyfjes is in 2007 naar China verhuisd. Onder het mom van ‘In China everything is possible but nothing is easy’ zet hij zich samen met een team van gemotiveerde collega’s dagelijks in om de beste kwaliteit voor onze klanten te realiseren.

Het Duyfjes Trading kantoor in Shanghai

De voordelen op een rij
  • 24/7 support ter plaatse in China in uw eigen taal
  • Expertise vergaard door jaren China ervaring
  • Een flexibel team dat direct voor u aan de slag gaat
  • Op de hoogte van de nieuwste technieken in China
  • Transparante organisatie met constante status updates

Wilt u meer weten wat wij in uw specifieke geval kunnen bieden of meer informatie over onze andere diensten zoals sourcing, handelsmissies of kwaliteitscontroles? Neem dan gerust contact op voor meer informatie. U kunt ons natuurlijk ook bereiken via Skype.

© 2015 Duyfjes Trading BV
Kom ook in contact via