Prijsstelling begeleiding China

Incidentiele begeleiding

Vanaf €75 per uur bied Duyfjes consult . U krijgt vooraf een offerte en wij zullen nooit zonder uw toestemming vooraf over de afgesproken tijd heen gaan. Voor wie? De ondernemer die normaliter al zijn inkopen in China zelf regelt. Af en toe komt het voor dat men vast loopt in de communicatie met de leverancier maar u heeft geen eigen personeel in China ter plaatse. Wij kunnen ook met of zonder u langs een bepaalde beurs in China of uw leveranciers bezoeken, dit doen wij middels de handelsmissies.

Structurele begeleiding

In overleg wordt een vast bedrag per maand afgesproken voor de werkzaamheden die u ons wilt laten uitvoeren. Dit kan al vanaf €500 per maand dat u een eigen vast contactpersoon in China toegewezen krijgt, wij hebben zowel Engels- als Nederlandstalige collega’s voor u beschikbaar vanuit ons kantoor in Shanghai.

Voor wie?

Voor een ieder die liever met zijn eigen werk bezig is en niet de hele dag wilt communiceren met Chinese leveranciers via de email of de chat zoals veel Nederlanders doen. U verteld ons wat uw doelstellingen zijn en wij helpen u deze te realiseren. Dit kan bijvoorbeeld gaan over het vinden van leveranciers maar tevens over het begeleiden van bestellingen en het laten maken van samples. Dit kost vanuit Nederland vaak veel tijd en wij kunnen in het Chinees sneller en effectiever schakelen met de leveranciers zonder dat u zelf hoeft te investeren in een eigen kantoor en personeel in China.

IMG_5962

Voor begeleiding op maat

© 2015 Duyfjes Trading BV
Kom ook in contact via