Prijsstelling handelsmissie China

Wilt u worden bijgestaan tijdens uw bezoek in China? Dat kan. Wij hebben veel ervaring met het ondersteunen van klanten tijdens het bezoeken van fabrieken in China maar ook met het bezoeken van beurzen in China. U kunt kiezen uit Nederlandse, Chinese of Taiwanese collega’s die met u mee op pad kunnen gaan. De kosten van begeleiding in China en Vietnam starten vanaf €400 per man-dag.

Bent u op dit moment bezig om uw reis naar China voor te bereiden? Heeft u al een aantal interessante fabrikanten gevonden met wie u wilt afspreken? Soms loont het om vooraf uw reis ons in te schakelen zodat wij u kunnen helpen zoeken naar meer geschikte partijen waar u mee om tafel wilt komen. Wij sourcen namelijk ook in de Chinese taal en kunnen zodanig ook fabrikanten vinden die u wellicht niet kunt vinden. Zo haalt u meer uit uw China reis.

Wij reizen zelf dagelijks door heel China en zijn daarom bekend met het boeken van tickets en hotels tegen de beste prijzen. Onze klanten rekenen soms twee of drie keer de prijs van een vliegticket af wanneer zij boeken via hun vertrouwde reisagenten in Nederland voor lokale vluchten binnen China. Let op dat u op tijd uw reserveringen maakt omdat in dit land met zoveel mensen treinkaarten en vliegtickets, vooral rondom vakantieperiodes, snel uitverkocht kunnen raken.

handelsmissie

Voor handelsmissies op maat

© 2015 Duyfjes Trading BV
Kom ook in contact via