Prijsstelling Sociale fabrieks audit China

Bedrijven die hun imago willen beschermen of die het belangrijk vinden om sociaal verantwoordelijk te ondernemen zullen vaak kiezen om de sociale fabrieks audit te laten uitvoeren. 

Indien u geen eigen merk heeft zult u vast minder snel bang zijn dat het eventueel uitkomt dat de werkomstandigheden bij uw leverancier niet in orde zijn. 

Sommige inkopers of ondernemers zullen beter slapen als zij zeker weten dat de werkomstandigheden bij hun leverancier wel in orde zijn. 

Er zijn bedrijven die hun eigen ‘code of conduct’ hebben geformuleerd waarbij zij standaarden hebben gedefinieerd voor hun supply chain. Daarin staat vaak geformuleerd dat fabrikanten de rechten van de mens moeten respecteren, moeten voldoen aan bepaalde ‘good health and safety’ standaarden, het milieu moeten beschermen en ‘ethical practices’ moeten volgen.

Wij voeren de fabrieksaudit voor u uit op basis van de SA8000 standaard. Uiteraard kunnen wij ook op basis van uw eisen de audit op maat voor u aanpassen. Naast een rapportage zullen wij u ook alle foto’s en video’s van de audit doorsturen zodat u een compleet beeld krijgt van de omstandigheden in de fabriek.   

 De kosten van de sociale fabrieksaudit starten vanaf €450 per man-dag.

Sociale_fabrieks_audit

Neem geen onnodige risico's

© 2015 Duyfjes Trading BV
Kom ook in contact via