Prijzenoverzicht diensten Duyfjes Trading

al_0SCeFLg8cHxvpiirjqe0bwf9oXGluMD7xKddoL_o

Begeleiding

U legt aan ons uw probleem voor en wij maken vooraf een inschatting van de tijd en kosten die ermee gemoeid zijn om het op te lossen. Wij kunnen u adviseren bij veel zaken die u anders misschien over het hoofd ziet. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van een tweetalig inkoopcontract met daarin opgenomen alle belangrijke afspraken zoals het koppelen van betaling aan prestaties of welke consequenties er verbonden zijn wanneer de fabriek een wanprestatie levert. Des te professioneler u de fabrikant benadert des te meer kans u heeft dat zij de juiste aandacht schenken aan uw besteling. Al vanaf €75 per uur bied Duyfjes consult op maat.

Sourcing

Sourcing

U heeft zelfstandig via een van de grotere B2B websites van een aantal fabrikanten offertes ontvangen. Wellicht zijn deze incompleet of wellicht verschillen deze zo ontzettend qua prijsniveau dat u begint te twijfelen of de aanbiedingen wel juist zijn. Hoe weet u eigenlijk zeker met wie u te maken heeft? U hoeft natuurlijk niet altijd per se zelfstandig te sourcen naar fabrikanten in China. U kunt het sourcen van fabrikanten ook overlaten aan ons team van professionals in Shanghai. Wij kunnen het complete sourcing traject uit handen nemen of in overleg met u samen doen. Duyfjes kan u helpen met het vinden van geschikte leveranciers voor uw project. Al vanaf €250 helpen wij u op weg.

Kwaliteitscontrole

Kwaliteitscontrole

Wij bieden kwaliteitscontrole op maat. In overleg met u maken wij van te voren een check-list van belangrijke punten waarop gecontroleerd moet worden. Duyfjes maakt gebruik van de statistische steekproefmethode, die ook wel AQL wordt genoemd. Al vanaf €325 helpen wij u uw kwaliteit te bewaken

fabrieks audit

Fabrieks audit

Indien u behoefte heeft aan een praktische fabrieksaudit dan krijgt u van ons een gedetailleerde rapportage + alle foto’s en video’s doorgestuurd die wij tijdens zo’n dag maken in de fabriek. Het is belangrijk om vooraf een duidelijk profiel van uw potentiële fabrikant te krijgen. Immers, is uw order te klein voor een grotere fabriek dan krijgt uw order wellicht te weinig prioriteit en aandacht en andersom wilt u ook geen grote order plaatsen bij een kleine workshop die nooit op tijd uw producten kan opleveren. De kosten van een fabrieksaudit starten vanaf €400 per man-dag.

IMG_1447

Sociale fabrieks audit

De sociale fabrieks audit helpt u de werkomstandigheden bij uw leverancier te verifiëren. Wij voeren de audit uit op basis van de SA8000 standaard. Tijdens de audit komen onder andere aanbod; kinderarbeid, gedwongen arbeid en werkomstandigheden, health & safety, werktijden en milieu, beloning van werknemers, management systemen etc. De kosten van een sociale fabrieks audit starten vanaf €450 per man-dag.

handelsmissie

Handelsmissie

Wilt u worden bijgestaan tijdens uw bezoek in China? Dat kan. Wij hebben veel ervaring met het ondersteunen van klanten tijdens het bezoeken van fabrieken in China maar ook met het bezoeken van beurzen in China. U kunt kiezen uit Nederlandse, Chinese of Taiwanese collega’s die met u mee op pad kunnen gaan. De kosten van begeleiding in China en Vietnam starten vanaf €400 per man-dag.

Daarnaast kunnen wij vooraf uw leverancier controleren of hij wel is wie hij zegt zodat er geen onnodige tijd wordt verloren aan een bezoek. Daar is de reis meestal te kort en te kostbaar voor. Sommige bedrijven doen zich namelijk voor als fabrikant maar zijn in werkelijkheid slechts een handelskantoor en daar bent u waarschijnlijk niet naar op zoek. Door ons voorwerk kunnen wij voorkomen dat u geen tijd verliest aan een dergelijk verrassing.

© 2015 Duyfjes Trading BV
Kom ook in contact via