Duyfjes Trading werkt voor haar klanten aan een grote diversiteit projecten. Wat deze projecten gemeen hebben, is dat ze door de dienstverlening van Duyfjes Trading zondermeer in alle gevallen sneller, beter en goedkoper zijn uitgevoerd en afgerond. Om hier een beter beeld bij te schetsen tonen wij u hieronder een project uit het verleden.

Van een Nederlandse klant kregen wij de aanvraag voor honderdduizenden confetti poppers. Na het verzamelen van alle specificaties, vereisten, levertijden en richtprijzen zijn wij op zoek gegaan naar de meest geschikte fabrikant in China. Tijdens dit proces hebben we ook een aantal samples naar ons kantoor in Shanghai laten versturen, en de beste hiervan doorgestuurd naar Nederland. Wij hebben de mogelijkheden aan de klant gepresenteerd waarop werd besloten welke potentiele fabrikanten wij in China moesten bezoeken die het meest relevant waren.

Wij vonden onder andere een leverancier die al eerder geslaagd was voor een test van SGS voor een soortgelijk product.

SGS Certificering


SGS Certificering


Na het bekijken van alle mogelijke productie locaties, het ter plaatse nogmaals onderhandelen over de prijzen en het dubbel bevestigen van gewenste specificaties adviseerden wij de meest geschikte fabriek in China voor de klant, die tevens de gewenste levertijd zou kunnen halen. Zie hieronder enkele filmpjes van het productie process:

Confetti Popper Factory #1


Confetti Popper Factory #2


Confetti Popper Factory #3


Confetti Popper Factory #4


Confetti Popper Factory #5


Confetti Popper Factory #6


Nadat de keuze voor de fabrikant in China gemaakt was, werd er een Purchase Order opgesteld en een contract. In beide documenten werden alle details en deadlines opgesteld. Zoals het moment waarop de pre-production inspectie zou plaatsvinden om de te verwerken materialen te controleren, het moment waarop de during production inspectie zou plaatsvinden bij circa 30% van de productie, het moment van de pre-shipment inspectie en de container-loading inspectie, moment van verscheping en betalingen vastgelegd. Deze lieten wij tekenen en stempelen door de leverancier in China. Naast de kopieën stuurden wij het origineel vanuit ons kantoor door naar de klant in Nederland.

Vervolgens regelden wij de setup-files van de leverancier zodat de klant daarin hun art work kan aanleveren voor het design dat op de confetti poppers zou komen.

Door onze dagelijkse begeleiding van de productie in China konden wij grip houden op wat er in de fabriek gebeurde, en op de momenten die we hadden afgesproken konden we de goederen controleren op juistheid. Van de kwaliteitscontroles in China tijdens de productie ontving de klant gedetailleerde rapportages zodat zij 100% op de hoogte waren van de productie status gedurende het gehele proces.

Kartonnen kokers


Metalen cupjes installeren in de kokers


Daarnaast hebben wij ervoor gezorgd dat er extra oplettendheid was bij de productie medewerkers in de fabriek, dat er werd gelet op de kleine puntjes die verbeterd konden worden van onze producten (te denken valt aan recht positioneren van het art work, verwijderen van lijmrestanten, eruit sorteren van vervormden metalen cupjes door de luchtdruk bijvoorbeeld).
Installeren van veiligheidspin:

Assembleren van de veiligheids pin


De veiligheids pin


Doordat wij een erg strenge maar een rechtvaardige houding naar de fabrikant toe hadden is goed resultaat geleverd mbt de kwaliteit ten opzichte van andere orders die daar voor derden tegelijk werden geproduceerd. Tevens, hadden wij betere prijzen onderhandeld voor een op-maat gemaakt product dan andere klanten die per jaar grotere aantallen inkochten bij de leverancier van hun standaard producten.

Na de container-loading inspectie konden de containers worden ingeladen en op tijd worden verscheept.

Eén van de 40’’ containers bekeken voor het inladen


Verzegeling van de de container


Klaar voor transport